Panchakarma: kehon ja mielen kokonaisvaltainen puhdistus – kuukaudessa

Our service are open ! APPLY FOR MEDICAL VISA . We are happy to assist (* not nessassry for Indian citizen )

Oletko koskaan kuullut panchakarmasta?

En ollut minäkään, ennen kuin sain tilaisuuden tavata Katariina Kailan ja Kai Rantalan. Pariskunta on toteuttanut ainutlaatuisen verkkodokumentin, jossa he kuvien, äänen ja videon avulla kertovat oman kokemuksensa panchakarmasta eli intialaisen ayurveda-hoitoperinteen mukaisesta 28 päivän intensiivisestä puhdistuskuurista.

Sanskritinkielinen termi panchakarma tarkoittaa viittä toimenpidettä, joiden avulla keho – ja myös mieli – puhdistetaan erilaisista taakoista; niin fyysisistä kuin psyykkisistäkin. Ayurvedan, maailman vanhimman luonnonlääketieteen oppeihin pohjautuvan kuukauden kestävän hoidon sanotaan uudistavan kehoa solutasolla saman verran, kuin mitä keho itse uudistuu seitsemässä vuodessa.

Panchakarma ei ole mikä tahansa kevyt detox-kuuri, vaan fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä, sielunlujuutta ja sisuakin vaativa intensiivinen terapiajakso, jota on tehokkuudessa verrattu jopa leikkaushoitoon. Tässä yhteydessä on väistämättä mainittava sen erikoisimmat, eksoottisimmat ja joidenkin mielestä ehkä epäilyttävimmätkin piirteet: näihin viiteen toimenpiteeseen sisältyvät muun muassa ripuli- ja oksennusterapia.

En taatusti ole ensimmäinen enkä ainoa, jonka mieleen nousee väkisinkin kysymys, kuka lähtee vapaaehtoisesti Intiaan 28 päivän henkisesti ja fyysisesti rankalle reissulle, josta tietää jo etukäteen, että tulee oksentamaan, ripuloimaan ja saamaan peräruiskeita? Nämähän ovat yleensä niitä asioita, joilta ennen matkalle lähtöä ensisijaisesti toivoo välttyvänsä.

Read More: http://hidastaelamaa.fi/2015/06/panchakarma-kehon-ja-mielen-kokonaisvaltainen-puhdistus-kuukaudessa/

Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

WhatsApp Us
Translate »